петък, 31 януари 2014 г.

БИЛКИТЕ, КОИТО СВАЛЯТ ВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА

По време на настинка и грип се препоръчва пиенето на топли чайове с мед, лимон и канела, консумирането на чесън и инхалациите, които помагат за отпушване на дихателните пътища. Има няколко билки, които не само помагат да засилите имунната система, но и ефективно работят срещу високата температура. Вижте кои са.

Маточина
Маточината може да помогне за лекото намаляване на температурата, а също така помага и в борбата срещу настинките и грипа. Намалява стреса и помага да имате спокоен сън. Когато купувате билки, избирайте такива, които са висококачествени, особено, ако чаят от билки ще се пие от деца. Билките трябва да са наситени с аромати и вкусове. Маточината може да приготвите под формата на топла напитка или като инхалация.

Бял равнец
Това една от най-често използваните билки по време на настинки и грип за намаляване на температурата. Тя стимулира изпотяването, намалява високата температура и помага за премахването на токсините от организма. Направете си чай от билката като я комбинирате с малко количество джинджифил.

Коча билка
Коча трева, известна също като коча билка (дилянка) е друго природно средство за сваляне на температурата. Помага за намаляването на неразположенията в стомаха и осигурява спокоен сън. Може да я приготвите под формата на чай, към който да добавите и малко пресен лимонов сок.

Джинджифил
Коренът от ароматната подправка също спада към семейството на билките, които облекчават високата температура, тъй като стимулира изпотяването. Подобрява периферната кръвна циркулация и може да се комбинира с други полезни билки или да се добавя към супи и ястия.

Цветове от черен бъз
Цветята на черния бъз бързо елиминират токсините в кръвта, предизвикват изпотяване, помагат за свалянето на високата температура и намаляват възпалението на лигавицата на носа и гърлото. Може да ги приготвяте под формата на чай.

Ехинацея
Тази лековита билка присъства в почти всички комбинирани чайове. Изключително ефикасна е при настинки и грип. Тя има естествени антивирусни, антимикробни свойства, а също така засилва и имунната система. Намалява високата температура, болката и възпалението.

Мента
Ментата намалява високата температура и има и други свойства, които могат да бъдат много полезни. Тя може да лекува стомашно-чревни разстройства, помага за намаляване на тревожността и спомага да имате спокоен сън. Може да я консумирате под формата на чай или да правите инхалации с нея. 

1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Аз я изпращам по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...